Manuali i cmimeve te ndertimit

Pr miratimin e kritereve pr regjistrimin e entit menaxhues n njsin e qeverisjes vendore Pr miratimin e manualeve teknike t mimeve t punimeve t ndrtimit dhe t analizave teknike t tyre Pr organizimin, prbrjen dhe mnyrn e funksionimit t Komitetit t Etiks Objekt i ktij vendimi sht miratimi i kritereve pr regjistrimin e entit menaxhues n njsin e qeverisjes vendore. N kuptim t ligjit nr. Personi juridik ose fizik i regjistruar n QKR paraqet pran njsis s qeverisjes vendore krkesn me shkrim pr regjistrim pr ushtrimin e veprimtaris pr administrimin dhe mbikqyrjen e banesave sociale e t bonusit t strehimit.

Mnyra e administrimit dhe mirmbajtjes s banesave sociale me qira prcaktohet nga kshilli i njsis s qeverisjes vendore. Banesat me qira administrohen n baz t nj kontrate me entet menaxhuese t cilat jan persona juridik, publik ose privat, apo persona fizik t regjistruar n njrn prej formave t prcaktuara sipas ligjit. Krkesa drejtuar njsis s qeverisjes vendore nga enti menaxhues duhet t prmbaj t dhnat, si m posht vijon: a Njsin e qeverisjes vendore s cils i drejtohet; Identifikimin e entit menaxhues, si person fizik apo juridik, objektin e veprimtaris si dhe adresn e sakt t selis; b Datn, nnshkrimin dhe vuln e personit fizik apo juridik.

Njsia e qeverisjes vendore regjistron entin menaxhues, nse plotson kto kritere:. Viti Numri a sht i regjistruar n Qendrn Kombtare t Regjistrimit me status aktiv; b N objektin e veprimtaris s tij, ndr t tjera, duhet t ket administrimin dhe mbikqyrjen e banesave sociale e t bonusit t strehimit; c Sipas rastit, personi fizik ose administratori dhe personi juridik apo ortakt e tij nuk rezultojn t jen t dnuar me vendim gjyqsor t forms s prer. Enti menaxhues regjistrohet nga njsia e qeverisjes vendore pas plotsimit t kritereve t parashikuara n kt vendim dhe pas paraqitjes s dokumentacionit t mposhtm: a Krkess pr regjistrim n njsin e qeverisjes vendore; b Ekstraktit t QKR-s, origjinal ose kopje t njsuar me origjinalin, t marr jo m par se 3 muaj nga data e depozitimit t krkess pr regjistrim; c Vrtetimin e gjendjes gjyqsore, t lshuar jo m par se 3 muaj, nga data e depozitimit t krkess pr regjistrim.

Kryetari i njsis s qeverisjes vendore ngre strukturn prgjegjse pr trajtimin e krkesave pr regjistrim t enteve menaxhuese n njsin e qeverisjes vendore. Struktura prgjegjse ndjek procedurn pr verifikimin dhe shqyrtimin e krkesave pr regjistrim, s bashku me dokumentacionin shoqrues, t depozituar nga enti menaxhues.

Krkesa, s bashku me dokumentacionin shoqrues pr regjistrimin ose regjistrimin e entit menaxhues, regjistrohet n nj regjistr.

manuali i cmimeve te ndertimit

Forma dhe prmbajtja e regjistrit prcaktohen nga njsia e qeverisjes vendore. Detyrat dhe prgjegjsit e strukturs prgjegjse t njsis s qeverisjes vendore jan: a Pranon krkesn s bashku me dokumentacionin shoqrues; b Shqyrton dhe verifikon krkesn s bashku me dokumentacionin shoqrues t paraqitur nga enti menaxhues; c Njofton kryetarin e njsis s qeverisjes vendore pr rastet kur enti menaxhues i prmbush ose jo kriteret pr regjistrimin e tij.

Faqe Fletorja Zyrtare 5. Njsia e qeverisjes vendore, brenda 30 ditve nga data e depozitimit t krkess, vendos: a pranimin e krkess; b refuzimin e krkess; c kthimin e dosjes pr plotsim dokumentacioni brenda afateve t prcaktuara n kt vendim. Plotsimi i t metave n dokumentacion nga enti menaxhues bhet brenda 15 ditve nga data e marrjes s njoftimit nga njsia e qeverisjes vendore.Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.

Classic Movie Bloopers and Mistakes: Film Stars Uncensored - 1930s and 1940s Outtakes

If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. See our User Agreement and Privacy Policy.

See our Privacy Policy and User Agreement for details. If you wish to opt out, please close your SlideShare account. Learn more. Published on Oct 23, SlideShare Explore Search You. Submit Search. Home Explore. Successfully reported this slideshow.

manuali i cmimeve te ndertimit

We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime. Analiza E Cmimeve Fletore Zyrtare Upcoming SlideShare. Like this document? Why not share! Vkm dt. Embed Size px.

Manualsi I Cmimeve Te Ndertimit

Start on. Show related SlideShares at end.Pr miratimin e kritereve pr regjistrimin e entit menaxhues n njsin e qeverisjes vendore Pr miratimin e manualeve teknike t mimeve t punimeve t ndrtimit dhe t analizave teknike t tyre Pr organizimin, prbrjen dhe mnyrn e funksionimit t Komitetit t Etiks Objekt i ktij vendimi sht miratimi i kritereve pr regjistrimin e entit menaxhues n njsin e qeverisjes vendore.

N kuptim t ligjit nr. Personi juridik ose fizik i regjistruar n QKR paraqet pran njsis s qeverisjes vendore krkesn me shkrim pr regjistrim pr ushtrimin e veprimtaris pr administrimin dhe mbikqyrjen e banesave sociale e t bonusit t strehimit. Mnyra e administrimit dhe mirmbajtjes s banesave sociale me qira prcaktohet nga kshilli i njsis s qeverisjes vendore. Banesat me qira administrohen n baz t nj kontrate me entet menaxhuese t cilat jan persona juridik, publik ose privat, apo persona fizik t regjistruar n njrn prej formave t prcaktuara sipas ligjit.

Krkesa drejtuar njsis s qeverisjes vendore nga enti menaxhues duhet t prmbaj t dhnat, si m posht vijon: a Njsin e qeverisjes vendore s cils i drejtohet; Identifikimin e entit menaxhues, si person fizik apo juridik, objektin e veprimtaris si dhe adresn e sakt t selis; b Datn, nnshkrimin dhe vuln e personit fizik apo juridik. Njsia e qeverisjes vendore regjistron entin menaxhues, nse plotson kto kritere:.

Viti Numri a sht i regjistruar n Qendrn Kombtare t Regjistrimit me status aktiv; b N objektin e veprimtaris s tij, ndr t tjera, duhet t ket administrimin dhe mbikqyrjen e banesave sociale e t bonusit t strehimit; c Sipas rastit, personi fizik ose administratori dhe personi juridik apo ortakt e tij nuk rezultojn t jen t dnuar me vendim gjyqsor t forms s prer.

Enti menaxhues regjistrohet nga njsia e qeverisjes vendore pas plotsimit t kritereve t parashikuara n kt vendim dhe pas paraqitjes s dokumentacionit t mposhtm: a Krkess pr regjistrim n njsin e qeverisjes vendore; b Ekstraktit t QKR-s, origjinal ose kopje t njsuar me origjinalin, t marr jo m par se 3 muaj nga data e depozitimit t krkess pr regjistrim; c Vrtetimin e gjendjes gjyqsore, t lshuar jo m par se 3 muaj, nga data e depozitimit t krkess pr regjistrim.

Kryetari i njsis s qeverisjes vendore ngre strukturn prgjegjse pr trajtimin e krkesave pr regjistrim t enteve menaxhuese n njsin e qeverisjes vendore. Struktura prgjegjse ndjek procedurn pr verifikimin dhe shqyrtimin e krkesave pr regjistrim, s bashku me dokumentacionin shoqrues, t depozituar nga enti menaxhues. Krkesa, s bashku me dokumentacionin shoqrues pr regjistrimin ose regjistrimin e entit menaxhues, regjistrohet n nj regjistr.

Forma dhe prmbajtja e regjistrit prcaktohen nga njsia e qeverisjes vendore. Detyrat dhe prgjegjsit e strukturs prgjegjse t njsis s qeverisjes vendore jan: a Pranon krkesn s bashku me dokumentacionin shoqrues; b Shqyrton dhe verifikon krkesn s bashku me dokumentacionin shoqrues t paraqitur nga enti menaxhues; c Njofton kryetarin e njsis s qeverisjes vendore pr rastet kur enti menaxhues i prmbush ose jo kriteret pr regjistrimin e tij.

Faqe Fletorja Zyrtare 5. Njsia e qeverisjes vendore, brenda 30 ditve nga data e depozitimit t krkess, vendos: a pranimin e krkess; b refuzimin e krkess; c kthimin e dosjes pr plotsim dokumentacioni brenda afateve t prcaktuara n kt vendim. Plotsimi i t metave n dokumentacion nga enti menaxhues bhet brenda 15 ditve nga data e marrjes s njoftimit nga njsia e qeverisjes vendore.

Manual i Cmimeve 2015

Mosplotsimi i t metave brenda afatit t prcaktuar m sipr sjell refuzimin e krkess. Krkesa e paraqitur nga enti menaxhues nuk pranohet nga njsia e qeverisjes vendore, n rastet kur: a krkesa sht paraqitur nga nj person jo i autorizuar; b nuk plotson t dhnat e prgjithshme t parashikuara n kt vendim; c nuk sht shoqruar me dokumentacionin e krkuar sipas ktij vendimi; nuk jan plotsuar t metat e krkess sipas t dhnave t krkuara nga njsia e qeverisjes vendore, n prputhje me parashikimet e piks 5, t kreut III, t ktij vendimi; d enti menaxhues ka hequr dor nga krkesa pr regjistrim.

Njsia e qeverisjes vendore, brenda 8 ditve nga data e marrjes s vendimit, njofton me shkrim entin menaxhues. Njsia e qeverisjes vendore vendos n lidhje me regjistrimin e entit menaxhues: a me krkes t ktij enti; b kur personi fizik ose prfaqsuesit apo ortakt e personit juridik dnohen me vendim gjyqsor t forms s prer; c kur enti sht n proces likuidimi ose falimentimi; kur enti humb statusin si person juridik ose fizik.

Ngarkohen njsit e qeverisjes vendore pr ndjekjen dhe zbatimin e ktij vendimi. Ky vendim hyn n fuqi pas botimit n Fletoren Zyrtare.

Miratimin e manualeve teknike t mimeve t punimeve t ndrtimit dhe t analizave teknike t tyre, t rishikuara, q do t prdoren n prcaktimin e fondit limit t objekteve n ndrtim, sipas tabelave q i bashklidhen ktij vendimi. Drejtoria e Prgjithshme e Tatimeve t drgoj t dhnat pr mimet mesatare t tregut t katr elementeve t strukturs s kostos, t nevojshme pr prditsimin e mimeve t manualit.

Drejtoria e Prgjithshme e Tatimeve t vr n dispozicion mimet e investiguara, n baz t krkess s br nga Ministria e Transportit dhe Infrastrukturs, brenda 3 tre muajve nga krkesa e saj.

Ngarkohet Ministria e Transportit dhe Infrastrukturs pr prditsimin, do vit, t analizave teknike t mimeve, n faqen e internetit t MTI-s. Vendimi nr. Ngarkohet Ministria e Transportit dhe Infrastrukturs dhe Ministria e Financave pr zbatimin e ktij vendimi. Pran Ministris s Shndetsis funksionon Komiteti i Etiks, si autoritet prgjegjs kombtar, rregullator pr shtje t caktuara t bioetiks mjeksore dhe mbrojtjen e t drejtave, sigurin dhe mirqenien e personit gjat studimit klinik, q lejohet t kryhet mbi t.

Antart e Komitetit t Etiks duhet t ken njohurit e nevojshme, t dokumentuara, n fushn q ata prfaqsojn, dhe prvoj n provat klinike t barnave, pajisjeve mjeksore dhe materialeve t tjera q kan t bjn me funksionin e Komitetit t Etiks.Shuma: 1.

Prodhim akell per betone 1. Prodhim soleta me tulla me 1. Prodhim blloqe betoni me vrima 1. Pergatitje hekur betoni i 1. Pergatitje konstruksione 1. Pergatitje kapriata me hekur 1. Pergatitje kapriata metalike me 1. Pergatitje shkalle metalike me 1. Pergatitje zgara metalike te 1. Pergatitje zgara metalike 1. Njesia 3 kg kg cope m kg op op op op op op. Njesia 3 op op op op op kg kg kg kg kg liter. Prodhim mbajtese e bazamente 1. Njesia 3 m3 m3 m3 leke op op op op m3 m3 m3 kg kg.

Prodhim binder me "Fab" 18 1. Prodhim asfaltobetoni, "Fab" 18 1. Pergatitje shtylla metalike 1. Shuma: Pergatitje shtylla metalike 1. Njesia 3 op op op op op op op op kg kg kg kg kg kg liter. Pergatitje traversa metalike TU 1.

Pergatitje traversa metalike T L, 1. Shuma: Pergatitje konstruksion metalik 1. Pergatitje konstruksion metalik 1. Pergatitje konstruksion tuba 1.

Shenime teknike: 1. N analizat teknike betonet nuk jan paraqitur sipas markave, por sipas klasave, bazuar sipas standartit Shqiptar dhe Europian, SSH-EN N analizat teknike Sigurimet shoqrore, q paguhen nga pundhnsi, jan marr Page Prodhim gur kave Prodhim gur lumi Prodhim rere lumi Prodhim rere natyrore shtufi Prodhim rere e lare shtufi Prodhim zhavor lumi Prodhim rere lavatrice Prodhim zall granil lavatrice Prodhim cakell per betone Prodhim cakell makinerie Prodhim cakell gurore Prodhim rere guri Prodhim gelqere e pa shuar Prodhim gelqere e shuar qull Prodhim llac gelqere 1 : 3 Prodhim llac gelqere 1 : 2 Prodhim llac i perzier M - 15 Prodhim llac i perzier M - 25 Prodhim llac i perzier M - 50 Prodhim llac i perzier M - 75 Prodhim llac cimento M - 25 1 : 6 Prodhim llac cimento M - 50 1 : 4.

CMIMI Pergatitje konstruksione metalike te perbera Pergatitje konstruksione metalike te thjeshta. NJESIA m3 m3 m3 m3 m3 m3 m3 m3 m3 m3 m3 m3 m2 m2 m2 m2 m3 m3 m2 m2 m2 m2 m2 m2 m3 cope cope cope cope cope cope kg kg kg kg kg ton ton. CMIMI 61 65 49 97 97 Pllake mermeri 0.Sign up with Facebook Sign up with Twitter. I don't have a Facebook or a Twitter account.

Research and publish the best content. Try Plus. Join Free. No tag on any scoop yet. Scooped by zgmjstn onto zgmjstn.

manuali i cmimeve te ndertimit

Manuali i cmimeve te ndertimit excel. Per miratimin e manualeve teknike te cmimeve te punimeve te ndertimit dhe te. Miratimin e manualeve teknike te cmimeve te punimeve te ndertimit dhe te analizave teknike te tyre, te rishikuara, qe do te. Books manuali i cmimeve. Rritja e. Tweet Partager. No comment yet. Sign up to comment. Your new post is loading Scooped by zgmjstn. Espermarquia pdf. Se llama espermarquia a la primera eyaculacion que se produce en el hombre.

Tiene lugar generalmente entre los 12 y los 14 anos, aunque la variacion. Es habitual que a los muchachos no se los estimula a hablar de sus cambios en la pubertad ni se les ofrezcan12 Ago Que es la espermarquia, en las ninas a la primera regla se le llama menarquia, en los ninos la primera produccion de espermatozoides es la. Espermarquia Y Menarquia Pdf Download, ds 48 actualizado pdf download f2db8c6 desastres naturales en el peru pdf download 20 traits of the millionaire.

Pdf menarquia y espermarquia. Londony Etelberto intrigued, lues got their way genially. La edad a la menarquia y a la espermaquia ha ten- dido historicamente a reducirse por las mejoras en los niveles de alimentacion y de desarrollo biologico.

Download Espermarquia y menarquia pdf: rpk. Help Center; less. Atrovent davis pdf. Favorite Table Download. Atrovent; Atrovent HFA. Nebulising Solutions. Ipratropium bromide. The chemical name for. Ipratropium Bromide Atrovent.Navigating gluten-free dining at home and at restaurants can be especially difficult for vegans because gluten. She has dealt with multiple food sensitivities and chronic digestive issues and understands firsthand the challenges of living with dietary restrictions.

Her goal is to help vegans, regardless of their health or dietary obstacles, live their values with joy, not fear.

Learn more at GrassrootsVegan. Gun Runner Begins Preparationfor Pegasus World Cup Sharp Azteca on Fast Track toPegasus World Cup Shop Now. DRF ANALYSIS Sunday December 10DownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownload 12345678910.

JASON'S ANALYSIS Sunday December 10DownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownload 12345678910.

Sunday December 10DownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownload 12345678910. ACACIA'S PICKS Sunday December 10DownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownloadDownload 12345678910. One of our trainers has published her letter as an answer to one of theHere is one more question that appeared in the recent IELTS Writing task.

Manualsi I Cmimeve Te Ndertimit

A student gave an answer for it which one of our trainers has evaluated. We have also provided a model answer for it. One of our expert trainers has evaluated it and submitted a model answer for it. The question as appeared in IELTS Writing task cue card is given below. Nowadays weIELTS Writing task evaluation is done for the given question that appeared in the recent IELTS Exam. A model answer is given for the same. Do the advantages outweighIELTS Writing task evaluation is given for the following question, as appeared on the cue card is given below.

The Essay Evaluation is done for the essay given by the student. The advantages provided by English as a global languageIELTS test stands for- International English Language Testing System. There are two versions of IELTS to choose from: IELTS Academic IELTS General Training EveryoneThis is one more IELTS Writing task Essay Evaluation question with a model answer attached to it. Some people think that the government should ensure the healthy lifestyle of people, but others argue that it should be decided by individuals.

Today more people are traveling than ever before. Why is this the case. What are the benefits of traveling for a traveler. A model answer is attached for the same.A status code that reflects the status of the ensemble creation. Number of milliseconds that BigML took to process the ensemble. Example: true bias optional Whether to include the bias term from the solution. Example: false c optional The inverse of the regularization strength.

Must be greater than 0. Example: 2 category optional The category that best describes the logistic regression. Example: "This is a description of my new logistic regression" eps optional Stopping criteria for solver. If the difference between the results from the current and last iterations is less than eps, then the solver is finished.

Example: false name optional The name you want to give to the new logistic regression. Example: "my new logistic regression" normalize optional Whether to normalize feature vectors in training and predicting. Example: "l1" replacement optional Whether sampling should be performed with or without replacement. Example: 1000 tags optional A list of strings that help classify and index your logistic regression. This will be 201 upon successful creation of the logistic regression and 200 afterwards.

Make sure that you check the code that comes with the status attribute to make sure that the logistic regression creation has been completed without errors. This is the date and time in which the logistic regression was created with microsecond precision. True when the logistic regression has been built in development mode. The list of fields's ids that were excluded to build the logistic regression.

The list of input fields' ids used to build the logistic regression. It includes a list of coefficients and the field's dictionary describing the fields and their summaries.

See here for more details. Specifies the list of ids of the field that the logistic regression predicts. In a future version, you will be able to share logistic regressions with other co-workers or, if desired, make them publicly available. The alternative key that gives read access to this logistic regression.


thoughts on “Manuali i cmimeve te ndertimit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *